Waarom zou iedere ondernemer Tiktoon moeten hebben in zijn fysieke winkel?

Google reviews voor bedrijf

Als ondernemer weet je dat positieve reviews van klanten van onschatbare waarde zijn voor je bedrijf. Ze helpen niet alleen bij het opbouwen van vertrouwen bij potentiële klanten, maar kunnen ook je positie in de zoekresultaten van Google verbeteren. Met Tiktoon, een innovatief Google review bordje, kunnen ondernemers gemakkelijk Google reviews verzamelen en tonen in hun fysieke winkel. Hier zijn vijf voordelen waarom iedere ondernemer Tiktoon zou moeten hebben:

1. Ondernemers helpen om meer Google reviews te ontvangen

Met Tiktoon kunnen ondernemers hun klanten aanmoedigen om een review achter te laten op Google. Het bordje bevat een NFC-chip die klanten kunnen scannen met hun smartphone. Dit stuurt hen direct naar de Google reviewpagina van het bedrijf, waar ze gemakkelijk een review kunnen schrijven. Door het gebruiksgemak en de directe link naar de reviewpagina, is de kans groter dat klanten daadwerkelijk een review achterlaten. Dit helpt ondernemers om meer positieve reviews te ontvangen en hun online reputatie te versterken.

2. Versterking van de online aanwezigheid op Google Maps

Google Maps is een belangrijk platform voor lokale bedrijven. Het hebben van een goede online aanwezigheid op Google Maps kan leiden tot meer zichtbaarheid en potentiële klanten aantrekken. Met Tiktoon kunnen ondernemers hun Google reviews rechtstreeks in hun fysieke winkel tonen. Dit geeft potentiële klanten het vertrouwen dat ze bij een betrouwbaar bedrijf winkelen en moedigt hen aan om de winkel te bezoeken. Door de combinatie van online en offline aanwezigheid kunnen ondernemers hun zichtbaarheid vergroten en meer klanten aantrekken.

3. Verbetering van de geloofwaardigheid en reputatie van het bedrijf

Positieve reviews zijn een krachtig middel om de geloofwaardigheid en reputatie van een bedrijf te verbeteren. Klanten vertrouwen op de ervaringen van anderen bij het maken van aankoopbeslissingen. Met Tiktoon kunnen ondernemers hun beste Google reviews in de winkel tonen, waardoor klanten direct zien dat anderen tevreden zijn met de producten of diensten die het bedrijf aanbiedt. Dit verhoogt het vertrouwen en de geloofwaardigheid van het bedrijf, wat resulteert in meer tevreden klanten en herhaalaankopen.

4. Versterking van de relatie met klanten

Tiktoon biedt ondernemers de mogelijkheid om klanten te bedanken voor hun reviews. Door de NFC-chip te scannen, kunnen klanten een persoonlijk bericht van de ondernemer ontvangen, waarin hun waardering wordt uitgesproken voor het achterlaten van een review. Dit kleine gebaar toont klanten dat hun mening wordt gewaardeerd en versterkt de relatie tussen het bedrijf en de klant. Het stimuleert ook klanten om positieve ervaringen te delen en anderen aan te moedigen om het bedrijf te bezoeken.

5. Eenvoudige installatie en gebruiksgemak

Tiktoon is eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het bordje kan gemakkelijk in de fysieke winkel worden geplaatst en klanten kunnen de NFC-chip scannen met hun smartphone. Er is geen extra technische kennis of apparatuur nodig. Ondernemers kunnen zich richten op hun kerntaken, terwijl Tiktoon automatisch de Google reviews verzamelt en bijwerkt in het Google Mijn Bedrijf-account. Dit bespaart tijd en moeite, terwijl ondernemers toch profiteren van de voordelen van positieve Google reviews.

Met Tiktoon kunnen ondernemers gemakkelijk Google reviews ontvangen, hun online aanwezigheid versterken, de reputatie van hun bedrijf verbeteren, de relatie met klanten versterken en profiteren van eenvoudige installatie en gebruiksgemak. Het is een waardevol instrument voor iedere ondernemer die zijn fysieke winkel wil laten groeien in de digitale wereld. Probeer Tiktoon vandaag nog en ontdek zelf de voordelen!

Sky is the limit

TikToon stelt jou in staat om onbeperkt reviews te ontvangen. Er zit géén abonnement of andere kosten verbonden aan het gebruik van TikToon Google review bordjes.

Versla je concurrenten en verzamel zo veel mogelijk positieve reviews. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nooit meer klanten najagen
voor het schrijven van een Google review
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

0
Geen producten in je winkelwagen.