Google Mijn Bedrijf: Het verzamelen van beoordelingen en het verkrijgen van Google Reviews

Google review bordje FeboGoogle Mijn Bedrijf: Het verzamelen van beoordelingen en het verkrijgen van Google Reviews

Als eigenaar van een bedrijf weet je waarschijnlijk hoe belangrijk het is om goede beoordelingen te hebben. Positieve feedback van klanten kan het vertrouwen in je bedrijf vergroten en potentiële klanten overtuigen om voor jou te kiezen. Een van de meest effectieve manieren om beoordelingen te verzamelen en zichtbaarheid te krijgen op Google is door gebruik te maken van Google Mijn Bedrijf.

Wat is Google Mijn Bedrijf?

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool van Google waarmee je jouw bedrijfsinformatie kunt beheren en zichtbaar kunt maken in de zoekresultaten en op Google Maps. Het stelt je in staat om je bedrijfsgegevens bij te werken, zoals je adres, openingstijden, telefoonnummer en website. Maar het biedt ook de mogelijkheid om beoordelingen en reviews te verzamelen.

Hoe verzamel je beoordelingen op Google Mijn Bedrijf?

Er zijn verschillende manieren om beoordelingen te verzamelen op Google Mijn Bedrijf. Een van de meest effectieve methoden is door klanten te vragen om een review achter te laten. Dit kun je doen door hen persoonlijk te vragen, bijvoorbeeld na een aankoop of een positieve ervaring met je bedrijf. Je kunt ook een e-mail sturen naar klanten met het verzoek om een review achter te laten op je Google Mijn Bedrijf-pagina.

Een andere manier om beoordelingen te verzamelen is door middel van een NFC (Near Field Communication) tag. NFC is een technologie die het mogelijk maakt om draadloos informatie uit te wisselen tussen apparaten op korte afstand. Je kunt een NFC tag koppelen aan je Google Mijn Bedrijf-pagina, zodat klanten eenvoudig een review kunnen achterlaten door hun smartphone tegen de tag te houden.

Bij TikToon doen we dit automatisch voor je met behulp van onze Google Review bordjes.

 

 

Het belang van Google Reviews

Google Reviews hebben een grote invloed op het succes van je bedrijf. Ze kunnen potentiële klanten helpen bij het nemen van een beslissing en kunnen je bedrijf een betrouwbare uitstraling geven. Bovendien spelen Google Reviews een rol bij de ranking van je bedrijf in de zoekresultaten van Google. Bedrijven met veel positieve reviews hebben vaak een hogere positie in de zoekresultaten, wat resulteert in meer zichtbaarheid en potentiële klanten.

Daarom is het essentieel om actief bezig te zijn met het verzamelen van beoordelingen op Google Mijn Bedrijf. Door klanten te vragen om een review achter te laten en door gebruik te maken van handige tools zoals NFC tags, kun je het aantal reviews vergroten en je bedrijf laten groeien.

Conclusie

Google Mijn Bedrijf is een waardevolle tool voor het verzamelen van beoordelingen en het verkrijgen van Google Reviews. Door klanten te vragen om een review achter te laten en door gebruik te maken van NFC tags, kun je het aantal reviews vergroten en de zichtbaarheid van je bedrijf vergroten. Zorg ervoor dat je actief bezig bent met het beheren van je Google Mijn Bedrijf-pagina en het stimuleren van klanten om hun ervaringen te delen. Op deze manier kun je het vertrouwen in je bedrijf vergroten en meer potentiële klanten aantrekken.

Sky is the limit

TikToon stelt jou in staat om onbeperkt reviews te ontvangen. Er zit géén abonnement of andere kosten verbonden aan het gebruik van TikToon Google review bordjes.

Versla je concurrenten en verzamel zo veel mogelijk positieve reviews. 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nooit meer klanten najagen
voor het schrijven van een Google review
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

0
Geen producten in je winkelwagen.