Veelgestelde vragen over TikToon

Ja, je moet jouw bedrijf registeren bij Google via Google Mijn Bedrijf om reviews te kunnen ontvangen.

Heb jij nog géén Google Mijn Bedrijf account?… Laat ons jou helpen! Neem contact op met TikToon en wij ondersteunen jou bij het aanmaken van jouw GMB-profiel.

Ja, om een recensie/review te schrijven op Google, hebben jouw klanten een Google-account nodig.

Dit kan een Gmail-account zijn of een ander type Google-account (denk bijvoorbeeld aan YouTube).

Waarom? Dit is een beveiligingsmaatregel van Google om de authenticiteit van de recensies te waarborgen en spam of frauduleuze beoordelingen te voorkomen.

Klanten moeten daarom ingelogd zijn op hun Google-account om een recensie achter te laten voor jouw bedrijf via Google Mijn Bedrijf.

Nee, niet iedere smartphone is compatibel met TikToon (oftewel, de NFC-techniek), alhoewel de meeste modellen wel.

De nieuwere smartphones bevatten echter wel de NFC-ondersteuning die nodig is. Wanneer iemand contactloos kan betalen via zijn smartphone, kan hij of zij gebruik maken van TikToon.

Smartphone die wel werken met TikToon zijn Apple iPhone 6 (+ nieuwere) modellen en Samsung Galaxy S4 (+ nieuwere) modellen.

Nee, je hebt geen aparte app nodig om TikToon (de NFC-tag) te scannen.

De meeste moderne smartphones hebben ingebouwde NFC-functionaliteit en kunnen NFC-tags scannen. Zonder dat er extra apps nodig zijn!

Om NFC-tags te scannen, moet je de NFC-functie op je telefoon inschakelen. Deze is meestal te vinden in de instellingen. Vervolgens hou je de telefoon dichtbij het TikToon-bordje. Vervolgens krijgt de klant een melding op zijn of haar scherm met daarin de link (als pop-up) naar het Google Mijn Bedrijf-profiel.

Goed nieuws! Je kan oneindig vaak jouw TikToon scannen. Er zitten ook geen kosten aan verbonden plus hoef je TikToon ook niet te updaten.

Jazeker, NFC werkt op korte afstanden. Meestal binnen een straal van enkele centimeters.

Dit betekent dat een potentiële aanvaller fysiek dicht bij het NFC-apparaat moet zijn om toegang te krijgen, wat de kans op ongeautoriseerde toegang verkleint.

Bovendien na het inscannen van jouw Google Mijn Bedrijf-profiel (t.b.v. de reviews) locken wij het reviewbordje. Hierdoor kan er geen andere link meer geplaatst worden en is jouw TikToon veiliggesteld van extern links met kwade bedoelingen.

0
Geen producten in je winkelwagen.